Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Actualitat  > Notícies  > Sessió de 10 de maig de 2018

Sessió de 10 de maig de 2018

La Comissió Jurídica Assessora, en la sessió celebrada el 10 de maig de 2018, ha aprovat els dictàmens següents:

Disposicions generals

- DICTAMEN 82/2018, de 10 de maig. Projecte de decret sobre els règims d’intervenció ambiental atmosfèrica dels establiments on es desenvolupin activitats potencialment contaminants de l’atmosfera, el registre i el sistema de control de les seves emissions i es modifiquen diversos decrets en matèria d’emissions a l’atmosfera.

Revisió d’ofici

- DICTAMEN 83/2018, de 10 de maig. Revisió d’ofici instruïda per l’Ajuntament de la Roca del Vallès per a declarar la nul·litat de l’acord adoptat pel Ple el 25 de maig de 2017, pel qual s’autoritza el Sr. A per a l’exercici d’un segon lloc de treball a l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta per a tasques d’assessorament.

Responsabilitat patrimonial

- DICTAMEN 84/2018, de 10 de maig. Reclamació de responsabilitat patrimonial instada davant l’Institut Català de la Salut pels danys i perjudicis soferts com a conseqüència de l’assistència sanitària dispensada a l’ABS Roda de Ter, i que s’atribueixen a un retard de diagnòstic i tractament d’una infecció respiratòria.

- DICTAMEN 85/2018, de 10 de maig. Reclamació de responsabilitat patrimonial instada davant l’Institut Català de la Salut pels danys i perjudicis derivats de la mort d’un familiar, i que s’atribueixen a un retard de diagnòstic d’un adenocarcinoma amb motiu de l’assistència prestada al Consultori de Cabrera de Mar.

- DICTAMEN 86/2018, de 10 de maig. Reclamació de responsabilitat patrimonial instada davant l’Institut Català de la Salut per la Sra. A pels danys i perjudicis derivats de la caiguda que va patir com a conseqüència d’haver-li caigut a sobre una persona quan era a la sala d’espera de l’Hospital Universitari Joan XXIII, de Tarragona, i que atribueix a una manca de control del centre hospitalari.

- DICTAMEN 87/2018, de 10 de maig. Reclamació de responsabilitat patrimonial instada davant l’Institut Català de la Salut pels danys i perjudicis derivats de la mort d’un familiar, i que s’atribueixen a una atenció mèdica negligent en una intervenció practicada amb motiu d’un adenocarcinoma a l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, de Badalona.

Data d'actualització: 11.05.2018