Accés al contingut Accés al menú de la secció
Comissió Jurídica Assessora  > Sessió de 8 de juny de 2017

Sessió de 8 de juny de 2017

La Comissió Jurídica Assessora, en la sessió celebrada el 8 de juny de 2017, ha aprovat els dictàmens següents:

Disposicions generals

- DICTAMEN 162/2017, de 8 de juny. Projecte d’ordre per la qual s’estableix el currículum del cicle formatiu de grau mitjà de fabricació i ennobliment de productes tèxtils.

Revisió d’ofici

- DICTAMEN 163/2017, de 8 de juny. Revisió d’ofici instruïda per l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt per a declarar la nul·litat de l’Acord de la Junta de Govern Local de 14 de juny de 2012, d’aprovació del conveni de cessió d’ús del terreny per a ús sociocultural al barri de Can Rovira Nou, de Lliçà d’Amunt.           

Responsabilitat patrimonial

- DICTAMEN 164/2017, de 8 de juny. Reclamació de responsabilitat patrimonial pels danys soferts per un nadó en el moment del naixement, i que s’atribueixen a l’assistència sanitària dispensada durant el part a l’Hospital General de Granollers per no haver practicat una cesària.

- DICTAMEN 165/2017, de 8 de juny. Reclamació de responsabilitat patrimonial instada davant l’Ajuntament de Calafell pels danys i perjudicis causats per les obres del nou mercat municipal de Calafell.

- DICTAMEN 166/2017, de 8 de juny. Reclamació de responsabilitat patrimonial instada davant l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès pels danys i perjudicis soferts com a conseqüència d’una caiguda a la via pública, i que s’atribueix al mal estat de la vorera.          

- DICTAMEN 167/2017, de 8 de juny. Reclamació de responsabilitat patrimonial instada davant l’Ajuntament d’Organyà per les lesions patides arran d’una caiguda durant la Festa Major del municipi, i que s’atribueix a l’existència d’un element metàl·lic que interrompia el pas dels vianants.

- DICTAMEN 168/2017, de 8 de juny. Reclamació de responsabilitat patrimonial instada davant l’Ajuntament d’Alcover pels danys i perjudicis soferts com a conseqüència d’una caiguda a les instal·lacions del pavelló municipal amb motiu d’un sopar ball que organitzava l’Ajuntament, i que s’atribueix al mal estat del terra.

Data d'actualització: 09.06.2017